Forum > i30 GD

Problem z kamerka cofania

<< < (5/7) > >>

andy19614:
kosmos2011, Kosmos jak mozesz to wrzuc tu te schematy ,ja logowalem sie na podanej stronie i nic moze dlatego ze dzis pelnia.

[ Dodano: 2017-08-08, 14:11 ]
kosmos2011, Kosmos wszedlem na strone ktora podales ale w tabelce schematy etm jest pusto.Dokladnie to chodzi mi o opis kostki zamka klapy bo montuje ta orgin kamere (ona posiada klamke klapy i chcialbym to razem ogarnac ,polaczyc),ponadto do kamerki potrzeba 12+ bez zaplonu i 12+ z wlaczonym zaplonem.Czy znajde te napiecia gdzies w instalacji klapy,a jak nie to gdzie najblizej.

kosmos2011:
W klapie jak nie ma oryginalnej wiązki do kamery to nie ma +12V.
.

andy19614:
Kosmos z pierwszej kostki klapy(taka biala podluzna tj zlaczka wiazki klapy wielopinowa)moze tam jest +12V ktore mozna wykorzystac

[ Dodano: 2017-08-09, 13:04 ]
Kosmos zameczam troche ale potrzebuje schemat polaczenia kostki 4 pin od zamka klapy z kostka 10 pin od kamerki

kosmos2011:
4-pinowa jest w poście powyżej.

10-pinowa od kamery http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=9688&postdays=0&postorder=asc&start=0

andy19614:
Kosmos troche zle zapytalem ale chodzi i o to czy kostka kamery jest polaczona z kostka zamka 4pin i czy dzwinia kamery (logo) jest zaraze klamka otwierania klapy bagaznika.Ponadto jakie zadanie posiadaja piny 1 i 2 w 10 cio ponowej kostce kamery one maja po 12V+ .Jesli chodzi o strone Hyundaja ktora podales to mam problem z rejestr. Raz udalo mi sie wejsc a nastepnym razem odrzuca ID i haslo .Jaki blad popelniam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej