Forum > i30 GD
zaparowane reflektory Hyundai i30 GD - PROBLEM CZY "TEN
jareckialfa:
Witajcie czy ktoś się spotkał z problemem parujących reflektorów ?
Pytam ponieważ u mnie pojawił się problem i nie jest to naturalna sprawa jak mi wiadomo.
Pisałem już w tej sprawie maila do ASO to jak usłyszałem od jednego z pracowników że "ten typ tak ma " myślę że raczej nie ma.
Coś mi się wydaje że chyba ASO broni się przed wymianą na nowe reflektory.
Czekam na Wasze info lub doświadczenia jak spotkaliście się z takim przypadkiem.
kosmos2011:
https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk-public%3A%2F%2Fwg%2BZZrDPsdk2aDqA6ozGkqI49wUg5QUdxVO48OYUcSw%3D&name=HGR13-92-C160-FDGDJCEL.rar&c=5890bd30a350
figur:
jak wymieniałem żarówkę zauważyłem, że w reflektorach przednich na dole jest miejsce na pochłaniacz wilgoci w saszetce (taki jak można np w nowych butach znaleźć). spróbuj wrzucić tam nowy pochłaniacz. btw mi reflektory nie parują.
wtom:
pochłaniacz dobra rzecz, w hondzie accord to nawet fabrycznie jest pakowany. w instrukcji mojej sonaty mam nawet napisane, że parowanie delikatne jest normalną rzeczą.
jareckialfa:
Powiem Wam szczerze że pierwszy raz słyszę o pochlaniaczach wilgoci sprobujemy z tym patentem napisalem również do Hyundai Polska zobaczymy co odpisza ale mialem różne już samochody i pierwszy razssię z czymś takim
Nawigacja
[#] Następna strona