Forum > Zakup Hyundaia
Zakup ix20
MERCI_HKP:
Zgadza się podzespoły te same ale przód nowego FL nie do pobicia..
Także przy zakupie nowego oddałem swoje 32 letnie stare auto ( W124), czego nie oferowała KIA. Aktualnie teraz w wakacje trwa Last Minute w Hyundaiu...
Szkoda tylko że trzeba brać tylko z wyprodukowanych modeli - zmiana normy euro 6 na 6+ dlatego jest wstrzymana produkcja nowych.
pigabo1964:
A ja kupiłem właśnie ix20 comfort (a raczej żona)miała być venga ale hmmmm "budowa" mojej [połowicy] 160 < zmusiła nas do zakupu Hyundaia dlaczego ? Bo okazało sie że przybliżając fotel kierowcy w Kii żona dobijała piszczelami do obudowy pod kierownicą taka uroda żony albo samochodu? A co ciekawe rozważaliśmy też zakup i20 ACTIVE ale ....tam znów wystąpił taki problem fotel na maksa do przodu i na płaskiej podeszwie małżonka praktycznie nie sięgała do pedałów ....A i jeszcze jedno czy wszyscy faceci na tym forum nie zauważyli RZĘS jakie ma Hyundai ix20 na kloszach przednich świateł tak jak moja lepsza połowa ???!!!!
pigabo1964:
Własnie zrobilismy wypad do Zakopanego naszym nowym autkiem (patrz post wyzej} 300 km tam i z powrotem srednie spalanie równo 6 L.Czyli jest o.k.
ELETomek:
--- Cytuj ---pigabo1964
--- Koniec cytatu ---
Utargowaleś coś przy zakupie? Mam też zamiar kupić ix20. U jednego dealera 60500pln za białego 1.6 comfort mi zaoferowali. Autko z ekspozycji. U drugiego 61700 i sztywno się tego trzymają. Też biały z ekspozycji.
pigabo1964:
U mnie wyglądało to troszke inaczej gdyż "walczyłem na 2 fronty"zostawiałem stare auto w rozliczeniu i targowałem się ojego cene (żeby nie pomniejszyli mi ceny o premie
za odkup ) no i targowałem się o nowy samochód generalnie dostałem cene 62200 1,6 -comfort- Platinium Silver (Perłowy U3S)Auto nowe.Bez przebiegu.
Nawigacja
[#] Następna strona