Forum > Matrix / ix20

[Matrix] Kontrolka ilości paliwa w baku

<< < (6/8) > >>

waldi678:
W ogólnym opisie na stronie pisze,że jest a już w opisie szczegółowym niestety już nie ma -dalej nie wiem więc jak z tym spalaniem

Brt:
Dokładniej, strona 42

--- Cytuj ---Komputer przebiegu pojazdu jest to mikroprocesor kontrolujący i wyświetlający informacje dotyczące następujących parametrów: temperatura zewnętrzna, możliwy przebieg przy wykorzystaniu posiadanego paliwa, przebieg od ostatniego kasowania licznika, przeciętne chwilowe zużycie paliwa
--- Koniec cytatu ---

TomPL:

--- Cytat: "qba" ---
--- Cytat: "TomPL" ---A jednak - u mnie nie ma. Nad liczbą kilometrów jest tylko w lewym górnym rogu mniejszy napis "ODO" i tyle. Mogę przełączać na "TRIP" A i B i pokazuje odliczane km w ramach danego TRIP, ale tam też oczywiście nie ma innych informacji. W ogóle mam ubogie wyposażenie, drugi wyświetlacz pokazuje goodzinę w formacie 12-godzinnym i to już wszystko, cały "komputer"  :mrgreen:
Mam "duńczyka", może na tamten rynek robili takie?
--- Koniec cytatu ---

Też mam "duńczyka" i mam zegary jak u Ciebie.  Nie mam też tunelu środkowego z podłokietnikiem, podłokietnika w tylnej kanapie i regulacji wysokości fotela kierowcy.  Z czystej ciekawości - jak to wygląda u Ciebie?
--- Koniec cytatu ---

Mam dokładnie tak samo, niestety żadnych luksusów ;)
Ale właśnie dokupiłem sobie jakiś uniwersalny podłokietnik dopasowany szerokością by idealnie się zmieścił między obudową hamulca ręcznego a prawym fotelem - zamierzam przykleić go na rzepy i na dodatek przykręcić do plastikowej obudowy, może wytrzyma i będę miał namiastkę luksusu :)

qba:
Wrzuć foty  jak zamontujesz ten podłokietnik :)

kosmos2011:
O plastikach tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=5217&highlight=pod%B3okietnik

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej