Forum > Matrix / ix20
[Matrix] Kontrolka ilości paliwa w baku
Brt:
TomPL, myśle, że pomoże.
Podobny scenariusz testowałem w Getzie. Kupiłem zegary z komputerem pokładowym. Przekładka była P&P.
Musisz poszukać zegarów z dużym wyświetlaczem, takim jak pokazał kosmos post wyżej
TomPL:
Dzięki za porady i ciekawostki, ale dla mnie gra nie warta świeczki - daję radę tak jak jest. Szczególnie, że sam bym się nie podjął tej wymiany 8-)
qba:
--- Cytat: "TomPL" ---A jednak - u mnie nie ma. Nad liczbą kilometrów jest tylko w lewym górnym rogu mniejszy napis "ODO" i tyle. Mogę przełączać na "TRIP" A i B i pokazuje odliczane km w ramach danego TRIP, ale tam też oczywiście nie ma innych informacji. W ogóle mam ubogie wyposażenie, drugi wyświetlacz pokazuje goodzinę w formacie 12-godzinnym i to już wszystko, cały "komputer" :mrgreen:
Mam "duńczyka", może na tamten rynek robili takie?
--- Koniec cytatu ---
Też mam "duńczyka" i mam zegary jak u Ciebie. Nie mam też tunelu środkowego z podłokietnikiem, podłokietnika w tylnej kanapie i regulacji wysokości fotela kierowcy. Z czystej ciekawości - jak to wygląda u Ciebie?
waldi678:
Chciałem założyć licznik z komputerem .Wczoraj patrzyłem i niestety nie mam czujnika temperatury zewnętrznej z przodu tam gdzie mają inne modele hyundaia.Może ktoś wie gdzie znajduje się ten czujnik w Matrixie i czy wystarczy zmiana licznika i przełączników sterowania, żeby mieć kompa.
yanek:
--- Cytat: "waldi678" ---Chciałem założyć licznik z komputerem .Wczoraj patrzyłem i niestety nie mam czujnika temperatury zewnętrznej z przodu tam gdzie mają inne modele hyundaia.
--- Koniec cytatu ---
W Matriksach chyba nie ma takiego czujnika, no, przynajmniej w tych do 2004 roku.
Nawigacja
[#] Następna strona