Autor Wątek: [i30 GD] Maska problem  (Przeczytany 5462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

raptor

• Gość
[i30 GD] Maska problem
« dnia: 11 Październik 2016, 14:57:40 »
Cześć wszystkim niedawno stałem się posiadaczem i30 czarna perła 2014r, wersja bardzo bogato wyposażona ale za to bita niestety i wiem że była maska wymieniana, tylko ktoś to robił to straszna fuszere odwalił Jak widać na zdjęciu

miedzy maską a zderzakiem jest szpara na 1 cm, wie ktoś czy jest szansa jakos to poprawić? Bo poluzowanie na śrubach to tyle nie ma szans, a możliwe że maska była np. od kia ceed i tamta jest 1cm węższa? Czy jednak najgorsza opcja, że najprawdopodobniej źle cos zespawali i nic się nie da zrobić?

Offline VitalR

• Giełda
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Październik 2016, 17:23:40 »
W i30 to chyba normalne. W mojej też jest szpara :)
Na początku też myślałem, że to od bicia, ale zerknąłem na parę i30 na ulicy i miały to samo, więc olałem temat. Tylko nie wiem jak to wygląda w nowszych wersjach

raptor

• Gość
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Październik 2016, 17:31:34 »
To juz sam nie wiem trochę mnie pocieszyłeś aczkolwiek ja tez celowo podglądałem   :oops:  i30 ale były to akurat oba kombi i nie miały takiej szpary, może było gdzie z 3,4 milimetry  
a tu jest sporo więcej

A jak u innych maja HB z lat 2013-14 ?

adrian89

• Gość
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Październik 2016, 19:06:52 »
To masz tuining ala Lancer :P
Ale nie wydaje mi się, by tak było. Z 2 strony to hb i kombii przody mają identyczne chyba...

Ja w swojej z I gen takiego problemu nie widzę ale u Ciebie maska jest krótsza.

Offline VitalR

• Giełda
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Październik 2016, 20:42:21 »
Dobra, teraz patrze, ze troche masz tego..  :-|
Jutro jak nie zapomne to cykne u siebie, ale troche inne ulozenie przodu jest u mnie niz u Ciebie.

raptor

• Gość
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Październik 2016, 22:09:59 »
No ty z opisu wynika ze masz wersje I generacji,  więc ułożenie maski pewnie jeszcze inne

[ Dodano: 2016-10-12, 16:19 ]
To jak nie ma nikogo kto by miał i30 HB z 2013-14r i wrzuciłby zdjęcie swojej maski? bo wapie zeby tak miało być jak u mnie ale jednak może jakims cudem to normalne

Offline kosmos2011

• Giełda
[i30 GD] Maska problem
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Październik 2016, 22:42:24 »
Raptor dodaj tag tematu [i30 GD] wg. poniższej instrukcji.

Trzeba kliknąć po prawej stronie postu na „EDYTUJ” i następnie:

Żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu dzisiaj [ Dodano: 2016-10-12, 16:19 ]  w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:

Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w edytuj (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.