Tylną klapę, która koroduje przy świetle STOP też wymieniają-malują aż się gwarancja skończy? Mi w ubiegłym roku w lutym montowali nowe lewe tylne drzwi i proszę mi uwierzyć niczym się one nie różnią od tych prawych, które już były malowane. Jak dla mnie problemem jest z zamocowaniem uszczelek w rynience, to tam się zbiera woda i to koroduje (zbieram się do kolejnego malowania prawych ale poza ASO. Trzeba to dobrze wypiaskować, pomalować dobrym podkładem a następnie lakierem). A to co piszesz bardzo łatwo sprawdzić. Podjechać do kogoś kto ma takiego samego hyundai i porównać. Jak miałem problem z serwisem to wysłałem pismo do Hyundai Motor Poland i udowodniłem, że to ja mam rację (serwis wmawiał mi że mam 3 letnią gwarancję oraz że filtr paliwa wymienia się co drugą wymianę oleju, samochód jest po lifcie i jest wersja czeska więc ma 5 lat gwarancji a filtr paliwa wymienia się co 4 lata lub 60 tys km. Już różne bajki słyszałem ale to, że wycinają profil to już całkiem dziwnie brzmi. Ale jeżeli faktycznie tak to super. Proszę nie odbierać moich uwag jakbym twierdził, że ktoś kłamie. Moje intencje są zupełnie inne a z serwisami już trochę przeszedłem i wiem co potrafią. Pozdrawiam