Forum > Atos / Atos Prime

Kilka ogólnych pytań

<< < (3/4) > >>

gregin:
Powiedz ile kosztowalo dorobienie tego kluczyka? Tez bym musial.

Zaiste, ale z moim samochodem, drugi komplet kluczykow rowniez nie pasowal!

Nash_WDZ:
dorobienie z oryginału to koszt w okolicach 300 zł, tu z powodu stanu tego kluczyka się nie dało tego zrobić... bo jak gostek dorobił na próbę bez immobilizera to się dorobiony zaciął w stacyjce i nie można go było wyjąć. Dorobienie ze stacyjki to koszt 450zł tak więc do tanich rzeczy to nie należało :-/ swoją drogą zastanawiam się cały czas jakim cudem ten klucz jeszcze działał, fakt że trochę się przycinało ale auto i odpalało i drzwi się otwierały :-|

BartBartez:
TEn kluczy jest jak nowy w porównaniu z kluczykami mojej mamy od Scoupe :-D Ale nic się nie zacina. W Scoupe, które sprzedałem jeden z kluczyków był pęknięty w połowie. Po prostu się wycierają. Chociażw Coupie po przebiegu 230 tyś kluczyk jest jak nowy(ale ten jest z "srebrnego" metale a nie jak tamte z jakiegoś "miedzianego" szajsu)

SylwiaK83:
Witam wszystkich może to nie będzie w temacie ale mam problem - a mianowicie świeci mi się kontrolka hamulca ręcznego niezależnie od prędkości.Zaświeca się różnie czasem przy ruszaniu,a czasem dopiero w trakcie jazdy i świeci się od kilknastu seknud do nawet 1-2 minut.sprawdziłam poziom płynu hamulcowego i jest wporządku.Moze miał ktoś z Was podobny problem i może mi pomóc ? Z góry bardzo dziękuję i czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Witek:
Kontrolka hamulca powinna świecić się gdy hamulec jest zaciągnięty. Może jest jakieś przebicie? Może koła tylne hamują? Sprawdziłbym, czy koła z tyłu luźno chodzą czy z oporem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej