Forum > Tucson TL

[Tucson TL] Dołożone przednie czujniki parkowania do wersji

<< < (3/3)

pppan21:

--- Cytat: "cinek1" ---A jaka cena bedzie cos wiesz? Jaka navi dokladales i jaka cena? I to LED co to jest?
--- Koniec cytatu ---

O cenie chyba trudno mówić, jeśli jeszcze nie ma produktu... U każdego dealera na pewno można wynegocjowac inną.

Navi - standardową nawigację Hyundai (ekran 8 cali, kamera cofania, 7 lat aktualizacji map itp.). Drogo, ale jest zaskakująco ergonomiczna, jestem zadowolony. Ale to temat na inny wątek.

A LED - miałem na myśli światła mijania LED - w wersji Style są w standardzie, a Comforta można doposażyć. Wszystko w cenniku i na oficjalnej stronie. Świecą zacnie, podoba mi się.

cinek1:
Dobra cena za te lampy ledowe heee to sobie odpuszcze ale bavi doloze

rafus22:
witam moze napisz kolego jaśniej ". Wszystko w cenniku i na oficjalnej stronie." tylko jakiej?????

pppan21:

--- Cytat: "rafus22" ---witam moze napisz kolego jaśniej ". Wszystko w cenniku i na oficjalnej stronie." tylko jakiej?????
--- Koniec cytatu ---

Jak to jakiej? Jest inna oficjalna strona Hyundai Polska?

http://www.hyundai.pl/Samochod/Rekreacyjne/Tucson/

http://www.hyundai.pl/fileadmin/user_upload/cenniki/Cennik_Tucson_2016_TdP.pdf

Pozdrawiam

PP

[ Dodano: 2017-01-11, 18:41 ]

--- Cytat: "cinek1" ---A jaka cena bedzie cos wiesz?
--- Koniec cytatu ---

Zamontowałem przednie czujniki parkowania - firmy EMG, dostosowane do Tucsona (wyświetlanie na oryginalnym wyświetlaczu, bez włącznika).

Cena wynegocjowana przy zakupie samochodu to 700 PLN (moim zdaniem drogo!).

Szkoda, że czarne (nie miałem czasu zorganizować pomalowania w kolorze nadwozia). Działają bez zarzutu, włączają sie same przy bardzo niskiej prędkości. Po wstępnej sygnalizacji dżwiękowej - jesli stoję a nie zbliżam sie do przeszkody - alarm przestaje piszczeć, tylko na wyświetlaczu nadal widać, w której strefie jest przeszkoda. Kiedy ruszam - znów piszczy.

Ale jak dla mnie - jeżdżącego samochodami od wielu lat - przednie czujniki dają niewiele. Poznałem samochód na tyle dobrze, że w zasadzie ich nie potrzebuję :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej