Forum > i40 VF

[i40 VF] 1.7 136KM duze spalanie kola 18 aluminiowe

(1/2) > >>

bialymat:
Witam.Posiadam i40 Kombi 1.7 136KM na felgach 18 jeszcze na gwarancji.Spalanie  przy spokojniej jezdzie w miescie to 10'5-11 litrow a przy wlaczonej klimie 11,5-12,5 litra na 100 kilometrow.Myslalem,ze komputer przeklamuje ale jednak nie.Trasa autostrada predkosc 130km/h 8,5-9,2 nie schodzi ponizej 8litrow nawet przy 120km/h.Serwis Hyundai we Wrocławiu Kamienna rozklada rece po diagnostyce wyszlo ze jest ok.Pomocy!!:)

wtom:
do ASO nie jeździ się z problemami tylko ew. na proste wymiany, chociaż to i tak głupota   :mrgreen:  ale kto bogatemu zabroni  :-P .

sprawdź katy pewnie zapchany (częste w śmierdziuchach)

bialymat:
Jak mam nie jechac jak auto jest na gwarancji!

wtom:
no to masz problem  :mrgreen: , zmień ASO, pojedź np. na Mińską albo do innego miasta, może będą bardziej kumaci.

Denny4:
wtom ....
Jeżeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to lepiej nie zapychaj forum.
Powiedz mi co to są "katy" ???
Rozumiem że polska język trudna język, a o pisaniu to już zapomnij ale żeby do tego stopnia ....
Chłopak ma rację i dobrze robi udając się do ASO bo skoro ma gwarancję to tam powinien jechać.
Jak będzie miał sztrucla kilkunastoletniego to będzie cudaczyć po wróżbitach i magikach z kanału. Ciekaw jestem gdzie Ty udałbyś się z wczoraj kupionym odkurzaczem ..... do "Tadzia" w piwnicy czy z gębą do salonu RTV-AGD gdzie dokonałeś zakupu ???
Bardzo łatwo jest kpić z czyjejś pracy i czyichś problemów.
Gorzej z konstruktywną i rzeczową pomocą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej