Forum > Getz

[Getz] Montaż oświetlenia led

(1/3) > >>

janiu49:
Witam. Chciałbym zamontować w swoim Gacku oświetlenie led wnętrza samochodu i zwracam się z pytaniem do was gdyż może ktoś już wykonywał takie modyfikacje, gdzie najlepiej podpiąć te ledy chciałbym aby zaświecały się tak jak lampka na suficie gdy otwiera się drzwi tak aby ledy świeciły przy otworzeniu którychkolwiek drzwi oraz odkluczaniu samochodu z kluczyka.

robaszek127:
Ja u siebie do tej lampki środkowej dałem żaróweczkę led z 3 diodami smd5050. DOść mocno to świeci na pewno lepiej niż dawniej zwykła.
Teraz kupiłem tą lampkę dodatkową nad lusterkiem. Tak są 2 żaróweczki i też dam  dwie ledowe.

Scorpio:
Ja zastosowałem adapter c5w oraz płytki z ledami (na zdjęciu jest adapter oraz jedna płytka z 12 diodami, ja zastosowałem dwie takie płytki).

Wali po gałach aż miło  :shock:  :lol:

Zapomniałem dodać że w bagażniku też zmieniłem na rurkową LED (6 lub 9 diód, nawet nie pamiętam).

janiu49:
Dzieki z tych adapterów też na pewno skorzystam ale bardziej chodziło mi o to czy ktoś wie w jakim miejscu wpiąć się w instalację aby podłączyć ledy i żeby świeciły tak jak lampka na suficie po otwarciu drzwi i odkluczaniu samochodu powoli się ściemniajac, bo mam zamiar montować taśmy led do oświetlenia nóg itp  ;-)

kosmos2011:
Strona 160 http://hyundaiklub.pl/forum/dload.php?action=file&id=16

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej