No ja jeszcze zobaczę bo chciałem jednak mieć dwa komplety. Ale może skończy się na tym, że póki co dokupię jakieś 2 całoroczne.
Po założeniu dojazdówki najpierw byłem w szoku jak ściąga

Jednak buczenie ustało. Było słychać jakieś lekkie ale jakby z drugiej strony. Więc może i druga jest juz walnięta lekko.
Wkurzyłem się i przerzuciłem przód z tyłem. Tylko czekam, aż z żoną będę mógł się przejechać i posłucham dokładnie z przodu i z tyłu. Bo jak jadę sam to ewidentnie mam wrażenie, że buczenie się przeniosło bardziej na tył. Ale pewność będę miał dopiero jak mnie żona przewiezie

// edit
Więc tak po przełożeniu przejachałem się jako pasażer przedni i tylni.
I Brigdestone Dueler do wymiany. Teraz dokładnie słyszałem z tyłu a przód się uspokoił.
Dam znać czy po wymianie problem zniknie.
Dzieki i pozdro.
//edit 2
Ok sprawę rozwiązałem tak, że kupiłem komplet używanych zimówek (całkiem dobry stan, ale hałasują) bo miałem jeszcze wyjazd w góry. I jazda po śniegu 4x4 na zimówkach to coś pięknego. Pod górki pod, które kupel nisanem note na dobrych zimówkach nie mógł podjechać. Ja jechałem jak po asfalcie. Nawet celowo zatrzymałem się na sporym skosie i ruszył bez większych problemów.
Teraz jednak chcę kupić zależy mi na tym, żeby były ciche (bo latem chcemy sobie z żoną zrobić sporą objazdówkę) i niedrogie.
Czy ktoś testował: 225/70R16 KORMORAN SUV SUMMER 103H mają 10 lat gwarancji. i 69dB
Jakie polecacie?