Forum > Tucson TL
Tucson - niedopracowane elementy w samochodzie
Andrzeju:
Ale to nie jest kwestia czym jezdziles czy pecha (mowimy o jednym konkretnym aucie), to kwestia jakosci produktu w zderzeniu do swiadomosci oceniajacego.
Tyle.
Narazie naprawili spryskiwacz, jest wyraznie lepiej a najgorsze jest to ze lepiej juz nie bedzie bo ta konstrukcja wiecej nie da rady. Sydrom podobny jak u kolegow, przy predkosci powyzej 80 km/h prawa strona slabo sie czysci trzeba tak z 5-6 razy psiknac aby szyba byla czysta.
Andrzeju
wąski:
Tucsona dostałem z salonu na weekend zrobiłem 250 km i muszę powiedzieć że 90% spełnił moje oczekiwania więc zamówiłem auto (1.6 t-gdi aut.). Zamówiłem w listopadzie, odbieram w pierwszym tyg marca. Gdy zrobię nim "parę" km to podłączę się pod temat. :-)
franek256:
to można dostać na weekend tucsona na testy?
wąski:
Mi dali bez problemu.
marekj:
Długi czas IMHO. Ja zamówiłem 2.0 CDRI pod koniec października, odebrałem na Mikołaja. Produkcja - listopad. No ale jazdę próbną miałem krótką - z handlowcem, trasa mniej więcej ustalona ale i tak zmieniłem. Pewnie to od salonu zależy. KIA Sportage dostałem na godzinę i pewnie bym kupił ale nie było w 2015 szans na diesla. Benzyny nie chciałem. Za często trzeba tankować.
Jak dostałeś na weekend to wypas :-D
Nawigacja
[#] Następna strona