Forum > i20
[i20 PB] I20 2009 dezaktywacja/aktywacja poduszki pasażera
MarcoAntonio:
Sorki, nie widziałem tego na panelu środkowym, ale u mnie czy na ON czy OFF to też pokazuje się OFF. Wątpię, żeby coś u mnie źle było z komputerem, skoro auto kupiłem jako nowe w 2014 roku. Jeszcze zasięgnę w serwisie informacji, niech oni się wypowiedzą
de_assis:
Czyli wychodzi na to, że bez względu na jakiej pozycji będzie ustawiony przełącznik akcywacji/dezaktywacji poduszki pasażera, na środkowym wyswietlaczu i tak pisze OFF x2 Airbag Passenger, ja mam z 2009. nie wiem czy Ty juz nie masz innego srodka i czy masz ten wyswietlacz
MarcoAntonio:
Już wszystko wiem, byłem wczoraj zasięgnąć porady w serwisie. Żeby sprawdzić czy to poprawnie działa/ wyłącza, włącza poduszkę pasażera, musi ktoś siedzieć na fotelu pasażera. Jak będzie na pozycji ON to po zapaleniu silnika kontrolka poduszki pasażera zgaśnie, natomiast jak będzie na pozycji OFF to po zapaleniu silnika, kontrolka będzie się nadal świecić. Tylko tak jak mówię, musi ktoś siedzieć na fotelu pasażera. Tyle co udało mi się ustalić, ale myślę, że to już wyjaśnia temat. Pozdro
de_assis:
Dziękuje za fatyge - obrzerne info. W końcu to sprawdziłem, jak jest ON to zaswieca i gaśnie, jak jest OFF jest tak samo, chyba, ze na miejscu pasażera ktoś usiądzie, wtedy zaraz ponownie zaswieca się OFF
MarcoAntonio:
Nooo fajnie, że mogłem pomóc, hihi. Polecam się na przyszłość ;-)
[ Dodano: 2016-02-21, 18:26 ]
de_assis, masz PW ode mnie, sprawdź
Nawigacja
[#] Następna strona