Forum > Accent

jakie opony :)

<< < (11/13) > >>

kml:
soviet100, uniroyal rain sport 2. Tigersoft o tym już pisał.

Gwiazdor_1992:
Soviet, skąd ja Cie znam :?: Podpowiesz kolego :?:

Vex:

--- Cytat: "Tigersoft" --- To chyba wystarczająco mówi o używanych oponach ???

--- Koniec cytatu ---

Chyba jednak o braku rozsadku. Palic klocki bez powodu - swietny pomysl. Jesli tylko ktores kolo w tym momencie mocniej by Ci zlalapalo to bylby mega piekny dach w powietrzu. Kazda nowa opone w glupi sposob mozna popsuc. Swoja droga tez ciekawa technika hamowania blokujac kola.
Co do uzywanych opon to bieznik bieznikiem ale wiekszy problem jest w wieku gumy.

kml:

--- Cytat: "Vex" --- Jesli tylko ktores kolo w tym momencie mocniej by Ci zlalapalo to bylby mega piekny dach w powietrzu.
--- Koniec cytatu ---

E tam dach od razu, prędzej cała seria pięknych 360 i dżewo na końcu.

--- Cytat: "Vex" ---Co do uzywanych opon to bieznik bieznikiem ale wiekszy problem jest w wieku gumy.
--- Koniec cytatu ---

True, true...

Tigersoft:
przy tej szerokości auta w stosunku do wysokości i dystansach po 25 mm na stronę to raczej niemożliwe dachowanie na practej drodze. nieraz sie juz bawiłem ręcznym na dużych prędkościach i oprócz 180-tek nic więcej się nie dzieje, nawet jedno koło nie oderwało się nigdy od gleby...

a co do sprawdzania hamulców to przecież nie będę sprawdzał ich ręką na lewarku, tylko właśnie w ekstremalnych warunkach, zebym wiedział ze mnie nie zawiodą w razie potrzeby...

--- Cytat: "Vex" ---Chyba jednak o braku rozsadku.
--- Koniec cytatu ---

nie, ale jestem uzależniony od adrenaliny...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej