Forum > Lantra
[Lantra] Podkręcenie
Jarek:
--- Cytat: "krzysiekf" ---a ja myslalem jak podkrecic moja Lantre 2,0 97r
--- Koniec cytatu ---
Jest sporo łatwiej ;-)
krzysiekf:
A propo przyspieszenia
"LukaszMix, pojeździj trochę samochodem z silnikiem max 1,1 i potem wsiądź do swojej Lantry - gwarantuje że poczujesz się dobrze :)"
Faktycznie daje roznice pierwsze pare minut po tym jak odebralem auto z warsztatu czulem jakbym co najmniej bolidem jechal az mnie na ziemie sprowadzilo Subaru Impreza WRX ktory mnie minął
Jak auto bylo w warsztacie poruszalem sie Citroenem ZX z silnikiem 1,8d
mihu_24:
--- Cytat: "krzysiekf" ---Jak auto bylo w warsztacie poruszalem sie Citroenem ZX z silnikiem 1,8d
--- Koniec cytatu ---
Ja to mam pecha jako zastępczy dostałem Galanta '96 ale 2.0 no i jak tu poczuć radość po odbiorze własnego auta.
Ale jedno wiem może i kopytko Misiek ma lepsze za to przy 130 km/h zapala się kontrolka : uwaga wznoszenie :evil: strach w łoczach.Za to moją Lantrusią ze 160 na spokojnie można - tylko uszy cierpią :-x
gadi:
--- Cytat: "mihu_24" ---Za to moją Lantrusią ze 160 na spokojnie można - tylko uszy cierpią :-x
--- Koniec cytatu ---
Hmm dziwne, ja mimo przelotowego katalizatora i końcowego wydechu, nie głuchnę jak swoja lantra dochodzę do 180
Amelka:
--- Cytuj ---nie głuchnę jak swoja lantra dochodzę do 180
--- Koniec cytatu ---
Oj przeleciałbyś się gdzieś w trasę moją landryną kolego gadi ,coby jej przegonić pająki w rury. Moja nawet nie wie co to te 180,ja w mojej doszłam tylko do 165 ;/ km/h ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona