Forum > i40 VF

[i40 VF] Czujniki parkowania

<< < (27/33) > >>

Hani:
Napisałem do gościa na eBay-u że przysłał mi wadliwy czujnik a on nie protestujac powiedział że wyśle kolejny. Wczoraj przyszedł i tym razem 4MT006HCD...ta sama aukcja ten sam gościu a jednak dwa inne numery... Wydaje mi się że oni patrzą tylko na nr części 95720-3Z000, chyba że nie ma różnicy między HCD a KCB tylko po prostu ten pierwszy rzeczywiście był trafny i dlatego nie działał. Na dniach wezmę się za wymiane i zobaczymy czy drugi będzie działał. Jak ogarne to dam znać

MD13:
Hani z tego co wiem ten numer 95720-3Z000 jest nieistotny . Tylko 4MT006HCD. Jak kupowałem auto to mi jeden walnął od razu i w salonie był zamawiany przez sprzedawce w ramach rękojmi i tak właśnie powiedzieli że ten 4MT006HCD jest ważny i tak trzeba kupować.

Hani:
SUKCES!!! 15 minut roboty i nareszcie błoga cisza ;) także następnym razem napewno zwrócę uwagę na ten numer. Dzięki za podpowiedzi i powodzenia z waszymi czujnikami :)

NiGhTmAr:
Witam ,ma ktoś aktualna oferte na te czujniki z końcówką HCD bo mi przysłali niestety KCB.

NiGhTmAr:
Witam znalazłem tylko czujniki z numerem 4MT006HCD ale czarne , mam pytanie czy jak je przemaluje na biało to może zakłucić ich działanie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej