Forum > ix35 EL

[ix35 EL] jazda na zakrętach-doświadczenia, pokrowce czy war

<< < (6/8) > >>

zomol:
Ja zakładam pokrowce bo moje auto często wozi dzieci więc naprawdę się przydają ale gdybym używał auta tylko "prywatnie" to raczej bym ich nie zakładał bo tylko psują wygląd.

radark:
no dobra tylko ze tapicerka w ix wyglada mi na robiona z materiału sredniej jakości w i30 była dużo lepsza jakosciowo(fakt miałem wersje komfort) wiec zastanawiam sie czy szybko sie nie poniszczy szcególnie przy dzieciach, poza tym ciekaw jestem czy w drozszych wersjach wyposazeniowych daja lepszy materiał

zomol:
radark wszystko się niszczy nie tylko tapicerka  :mrgreen: Mój kumpel miał w Polonezie 2 warstwy pokrowców a całą tapicerkę pokrytą ceratą obrusową (taką w kratkę jak w barze mlecznym  :lol: ) Po 10 latach tapicerka była IDEALNA ale auto się rozpadło  :-P  
Ale wiadomo, że przy dzieciach warto założyć pokrowce bo przy tych "małych szkodnikach" siedzenia niszczą się nieproporcjonalnie szybciej  :lol:

canion:
Czyli doszliśmy do wniosku że skóra na siedzeniach pochodzi z młodego ceratozaura ;))

balboa:
To co z czego są wykonane siedzenia i fotele, skóra naturalna czy eco prezentuje  się naprawdę bardzo ładnie, jest miękka i przyjemna w dotyku.
Co do ewent. pokrowców, to nie są to obecnie czasy na pokrowce, zakładanie ich to ukłon w kierunku następnego właściciela i odbieranie sobie przyjemności w wyglądu oryginalnego.
Czy warto sobie za własne dodatkowe pieniądze odbierać tę frajdę ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej