Te tuleje to oryginalne metalowo-gumowe z hyundai-a. Sprawa w tym że wahacze już pływają. Te tuleje mniejsze to wręcz wypływają z wąchaczy. Auto nie było uderzone. Generalnie jak się podnosi auto to te wahacze jakby się skręcały.
[ Dodano: 2015-09-16, 16:41 ]No i się dowiedziałem można powiedzieć z pierwszej ręki

.
Okazuje się że te tuleje musza lekko pływać, po to one tam są. Okazało się też że te wahacze robi się kiedy zbieżność ucieka, i strasznie latają. Mechanicy to jednak lewaki chcieli mnie naciągnąć na koszty... i to nie małe. Sprawdzone w ASO na podnośniku. Gość mi powiedział że te tulejki małe przy zwrotnicach jak się założy odwrotnie(cokolwiek miał na myśli) to się zmienia twardość zawieszenia. A coś czasem stuka to właśnie może przez to że jest sztywniejszy(nie jest to stuk metaliczny) może to być normalna praca tego dość sztywnego i prostego zawieszenia. Może to być dla kogoś przydatne, a propo cały wahacz to jest bardzo duży koszt w ASO(pewnie dlatego że rzadko się to wymienia). Pozdrawiam i dziękuję