Forum > i40 VF

[i40 VF] i40 plyn chlodniczy

<< < (6/18) > >>

Alfred:
Mam cała historie zapisywana. Licznik spisywany i jaki jest spadek poziomu. Kaze im to wprowadzac do systemu zebym miał to zapisane. Auto tez nie jest moje tylko leasinguje (Masterlease) ale mam leasing do wykupu dlatego zalezy mi zeby było wszystko okej. Jak beda przeciagnac to wciagne to jeszcze leasingodawce. Jeszcze on jest z 2013 roku a to co widzialem to wlasciciele z tego rocznika mieli problem z tym płynem. Zobaczymy ;/ ale zazdroszcze ze nie masz problemow i dzieki za rade:)

Venom:
Hm, u mnie też jest podobna sytuacja .Przy czym latem piec był w remoncie gwarancyjnym po tym jak padła panewka, pierścienie i turbina. Wpakowali mi praktycznie nowy piec min cały nowy blok i co...z wadą ?
Przy czym jest tak dziwnie że przelatałem kilka miesięcy, Bieszczady,Podhale,upał i nic nie ubywało a zaczęło teraz. Korek jest zwykły w i40 .

[ Dodano: 2017-11-21, 09:03 ]
Jednocześnie co jakiś czas sprawdzam stan oleju i jest stan taki jaki powinien być  zatem nie dostaje się płyn do pieca ...

Alfred:
To mi ubywa bez roznicy na okres. Schodził w lato i  teraz rowniez.

Venom:
a co z poziomem oleju ? Podnosi się  u ciebie ?

Alfred:
Raczej nie zauwazylem. Bardziej schodzi:) ale to od stylu jazdy (90% to jest autostrada). Lekko ponad miesiac temu wymienilem tez go całego razem  z filtrem, bo mialem zaskoczenie na trasie ze mi zalaczyl kontrolke o niskim poziomie. Sprawdze dzisiaj i zobacze czy nie podskoczyl.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej