Forum > Zakup Hyundaia

[i40 VF] Jaki silnik i wersje polecacie?

<< < (51/54) > >>

kamil231987:
Witam kolegów jestem w trakcie poszukiwania auta i proszę o pomoc w sprawdzeniu takiego autka z vin KMHLC41UAGU080841 ? Z góry dzięki za pomoc .

kacluk1987:
Czy to to auto
i40 ciemny sedan

Ma grzane tylko ale bez nawigacji? Moim zdaniem szukaj wersji z nawi.. lepiej miec niz potem jakies niefabryczne dokladac. A z podobnych aut moze popatrz na skode superb? Albo kia optima- w optimie mozna miec lepsze wyposazenie i np naglosnienie harman kardon

kamil231987:
Superb mi się nie widzi no chyba że ten nowy a kia optima słabo wygląda przy i40 bo miałem okazje widzieć je koło siebie. Kiedyś patrzyłem na optimę ale mi przeszło a navi  mam w telefonie cały czas aktualną. Bardziej mi chodziło o sprawdzenie czy warta czy nie była klepana a kawałek mam drogi do akurat tej co kolega pokazał  :-D

kacluk1987:
Google po wpisaniu VIN pokaze niemal wszystko:)
Ja takze mialem ten sam problem co ty..
A moze skorzystaj z np autodna czy innych portali tego typu? Po Vinie mozna sie duzo ciekawych info dowiedziec:D Znajomy do Pl bmw sciagnal z uk(copart) a teraz wyszlo ze nie ma papierow a po vinie okazalo sie ze nie byla splacana rata i nadal wisi to na tym aucie o ile to mozliwe.

Ja porownywalem i40 do wlasnie nowego superba.. i wybralem superba, pomimo iz i40 mi sie bardziej podoba. Silnik 1.7crdi jest naprawde dynamiczny.. tylko odrobine wolniejszy niz 2.0tdi 150koni. Za to skoda ma latwiejszy dpf w obsludze. moge na bierzaco sprawdzac ile gr sadzy mam, ile km przejechalem od wypalania i dokladnie wiesz kiedy sie wypala, kiedy konczy..

kamil231987:
Wszystko ok tylko na superba trzeba mieć dużo więcej kasy jak chce się coś możliwego kupić. A po za tym to auto nam się podoba z żoną i nam styknie. Już nie wspomnę że tego mniej jeździ na drogach niż superbów czy np mondeo .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej