Panowie,
Co do wibracji samochodu podczas jazdy. Sprawdziłem swoje felgi i nic, każda prosta. Wyważałem je 2 razy w dwóch różnych wulkanizacjach. Więc jedna z możliwych przyczyn została wyeliminowana. Buda dalej się telepie. Zleciłem przegląd skrzyni biegów na serwisie, wgrali nowe oprogramowanie do skrzyni, ale nic to nie pomogło. W przyszłym tygodniu jadę na wymianę oleju itp i ponownie będę drążyć temat, ponieważ podczas umawiania się na serwis trafiłem na człowieka (pracownik serwisu), który powiedział tak " to nie musi być wina skrzyni biegów, zaglądniemy jeszcze w jedno miejsce". Gość po opisaniu objawów w pierwszej kolejności wykluczył wadę automatu, więc podejrzewam, że takich usterek jest więcej i już mają na to patent. Auto odstawiam w przyszłym tygodniu i dopóki tego nie usuną to go nie odbiorę, bo mnie już krew zalewa z tym telepaniem. Ktoś tu wcześniej wspominał, żeby często wymieniać filtr powietrza, ponieważ spalanie rośnie i chyba się z tym zgodzę, bo wzrosło mi z 6,3 na 6,7 i nie ma szans zejść niżej. Dam znać co i jak.