Forum > ix35 EL
[ix35 EL] wspołpraca USB i xperia sp
Dzióbel:
Przepraszam, ale zapomniałem sprawdzić Sony żony, jednak mój Pentagram się ładuje bez kombinacji.
Zibi:
--- Cytat: "Dzióbel" ---
... mój Pentagram się ładuje bez kombinacji.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie że się ładuje, w końcu pendrive też wymaga zasilania, tylko do zasilania pendrive wystarczy kilka mA, a do ładowania telefonu już kilkadziesiąt lub kilkaset. To gniazdo nie jest dedykowane do ładowania telefonów, od tego są ładowarki samochodowe.
WebTom:
W I30 ładowało mi telefon, dopóki miałem iphone. Z Sony też mam problem.
malarz:
Coś z tym "mA" musi być bo jak oblądałem przejsciówki do zapalniczki to na niektórych było napisane do ipodów, tabletów itp.
Jedna była z dwoma wyjściami USB. Jedno do iPod i innych smartów a drugie do tabletów i smartow z szybkim ładowaniem.
gurszczak:
Po prostu są różne "amperarze" 2.1A i 1A jedna jest do ładowania tabletów i smartfonów - szybciej większym prądem a druga do "spokojnego" ładowania. A w naszym ix nie mam pojęcia u mnie jak u kolegi powyżej mam włożony pendrive i muzykę tel. ładuję zwykłą ładowarką w gnieździe zapalniczki :) - chociaż wg mnie 2 gniazda zapalniczki to zdecydowanie dla mnie za mało :) - więc trzeba sobie radzić rozgałęziaczami :)
Nawigacja
[#] Następna strona