Forum > ix35 EL

[ix35 EL] wspołpraca USB i xperia sp

<< < (2/8) > >>

Dzióbel:
Słuchaj moja żona ma Sony Xperię....sprawdzę i dam ci cynę co i jak :) Jak miałem Fiata i Blue and Me to również nie chciało działać...dopiero po zmianie  :mrgreen:

Zibi:
Port USB w ix35 służy do transmisji danych, a nie do ładowania. Ładować możesz z gniazda zapalniczki, oczywiście przez odpowiednią ładowarkę.

Mam w gnieździe USB pendrive 16GB, kilkaset godzin muzyki w formacie mp3 i wszystko hula jak ta lala.

malarz:
Jeżeli, jak twierdzisz, nie służy do ładowania to główny problem wyjaśniony.
Nadal pozostaje pytanie drugorzędne: dlaczego nie widzi xperii jako pamięci zewnętrznej jak np. pendriva?

yach:
A co na to instrukcja radia, bo jeśli się nie mylę to odczyta tylko i poda( tak oznaczone gniazdo). Jeśli zależy Ci  na odtwarzaniu muzyki z telefonu to spróbuj skomunikować telefon z radiem przez bt, może się udać .

malarz:
Nie zależy mi na muzyce z telefonu. Chodziło mi o ładowanie.
Instrukcja zajmuje się ipodem. Sony, nie ma SP ale są inne xperie, znajduje się na liscie kompatybilnych telefonów (dzwonienie, odbieranie, książka, muzyka) ale chyba przez BT.
Poza tym w istrukcji jest że nośnik w usb musi być FAT16 lub FAT32 i może tu jest pies pogrzebany.
Muszę kupić przejściówke do zapalniczki i będę mógł ładować telefon.

Sprawe uważam za zamkniętą

Dzieki wszystkim za pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej