Autor Wątek: Światła pozycyjne / LEd / Automatyczne  (Przeczytany 115532 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CoreI30

• HKP
  • **
Odp: Światła pozycyjne / LEd / Automatyczne
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Kwiecień 2023, 10:00:14 »
Dzięki za odpowiedź. Dało mi to do myślenia i już wiem, czemu tak u mnie było :)
Sprawdzałem światła na postoju, podczas jazdy jest tak, jak u Ciebie :)

Offline ZYGIniemce

• Giełda
« Odpowiedź #121 dnia: 14 Kwiecień 2023, 11:43:17 »
No to wtedy mogło tak być , nie ma sprawy, po to jest to forum żeby pomagać, a tym bardziej że tak robiłem i dokładałem więc mogłem pomoc

Offline Maestroo

• HKP
  • **
« Odpowiedź #122 dnia: 18 Styczeń 2025, 23:21:37 »
Witam. Czy czujnik o taki h numerach bedzie pasował 97253-3x100. Z manetką bylo lepiej. Jestem świeżo po zakupie i30 2013 i próbuje  dostosować go pod siebię.
Pozdrawiam.

Offline Maestroo

• HKP
  • **
« Odpowiedź #123 dnia: 20 Luty 2025, 18:00:02 »
Witam.  Czy bedzie ktoś zyczliwy i podpowie mi czy do moje i30  ede mógł dołożyć światła atomatczne. Bardziej mi chodzi o to czy wystarczy sam zakup czujnika i manetki. Dla pewności podaje numer vin i ecu
Numer sterownika  Ecu - 39110-2bfw4
Numer win- TMAD281BAEJ036338

Pozdrawiam.

Offline Danielo_one

• HKP
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: Dzisiaj o 18:33:45 »
Podepnę się pod posta.
Otóż ponad miesiąc temu zakupiłem i30 1.6crdi 2015 rok. Mam problem ze światłami tylnymi. W aucie zamontowane jest jakieś obejście bezpiecznika i zamontowany jest jakiś moduł komfortu od świateł. Manetkę mam z opcją Auto i tak też jeździmy. Jakiś czas jak podpinałem obd i poruszałem kable był efekt taki, że z tyłu świeciła się jedna strona. Poruszałem kablami i było ok. Na chwilę obecną wczoraj znowu się pojawił problem i teraz mając z przodu same Ledy to dodatkowo świeci się tył. Dodam, iż jak wypiąłem wtyczkę z modułu świateł i wpiąłem ponownie chwilę było ok, ale aktualnie nadal świeci się tył przy przednich Ledach. Dodam zdjęcia modułu oraz skrzynki bezpieczników. Może ktoś coś podpowie bo doszukiwałbym się problemu we wtyczce modułu, ale kontakt nie pomógł a na grubsze roboty trochę za zimno.

Offline Danielo_one

• HKP
  • **
« Odpowiedź #125 dnia: Dzisiaj o 20:53:44 »
Up