Forum > i30 GD

Światła pozycyjne / LEd / Automatyczne

<< < (18/25) > >>

Yahoou:

--- Cytat: "jareckialfa" ---ten właśnie widziałem ale znalazłem właśnie do Kia Picanto gdzie opisuje że jest to czujnik zmierzchu o numerze 97253-3X100 więc teraz pytanie czy nie wiem za bardzo co sprzedaje czy też jest szansa że będzie pasowało , powiedz mi z jakiej Kijanki kupiłem manetkę ?
--- Koniec cytatu ---

Przecież ci pisałem na pw, że 97253-3x100 to ty teraz masz aktualnie u siebie i on nie zadziała. Musisz mieć 97253-3x000,  lub 97253-3x300. Oni na allegro o wszystkich piszą, że to czujnik zmierzchu. Nie wiedzą co sprzedają.
Ty Wogole czytałeś moje odpowiedzi na Twoje pytania????  Po kiego grzyba się rozpisywałem. ....

jareckialfa:
Czytałem czytałem ale tak jak mówisz piszą że to czujnik zmierzchu i okazuje się że może jednak to nie być czujnik dlatego wiesz dopytuje wszędzie i każdego

SepulRise:
Hi :)

I need help. In my car, the sensor it's only for the alarm LED and i have 5 cables.

I want to install auto light. If you see the images do you think it's ready for that? It's only buy the sensor (autolight and alarm Led) and the switch for lights?

Thanks for the help.

kosmos2011:
II
.

SepulRise:
Thanks for the help kosmos2011 :D

I will buy the sensor and the switch and show you pics of the mod.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej