Forum > Lantra

Lantra łyka olej

<< < (3/3)

adamek888:
Koles który go sprowadzał kupił go jak sie pozniej dowiedziałem od Turasa hehe to chyba wystarczy za komentarz...pozatym raczej nie wierze ze przez 13 lat auto zrobiło 150 tys po niemieckich drogach, auto nie wyglądało na zajechane, zawieszenie w dobrym stanie. no ale niektóre rzeczy ciezko wykryć tak od razu :-/

wtom:
ciśnienia nie są tragiczne (mogą zawory nie domykać z powodu nagaru, przy spalaniu oleju) zresztą próba olejowa może wskazać przyczynę. uszczelniacze po przebiegu nawet 150tys już potrafią stwardnieć. zrób próbę olejową przy pomiarze sprężania

Złośnik:

--- Cytat: "adamek888" ---Koles który go sprowadzał kupił go jak sie pozniej dowiedziałem od Turasa hehe to chyba wystarczy za komentarz...pozatym raczej nie wierze ze przez 13 lat auto zrobiło 150 tys po niemieckich drogach, auto nie wyglądało na zajechane, zawieszenie w dobrym stanie. no ale niektóre rzeczy ciezko wykryć tak od razu :-/
--- Koniec cytatu ---

Nie no, ja nie móię, że nie. Nawet przy przebiegu minimalnym można już zaorać auto. SPrawa prosta. Ja mam od babeczki też z niemiec, tylko ż eprzykleiła się do barierki energochłonnej kiedyś, ktoś to musiałz robić i autko jeździ.
Ale żeby nei było ze jadę offtopami, to widać turek ciskał chyba tony kebabów w nim, zresztą wiele mi to już mówi skoro kopci nieważne czy niebiesko, to nie jest diesel żeby miał kopcić :)
Próba olejowa musi być zrobiona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej