Autor Wątek: [Santa Fe SM] Interfejs diagnostyczny  (Przeczytany 13821 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DrVenom

• Gość
[Santa Fe SM] Interfejs diagnostyczny
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Grudzień 2014, 11:21:47 »
ja też myślałem o tym ELMie ale jakoś koniec końców kupiłem chińskiego DELPHIa i też daje rade i chyba dużo więcej funkcji... jedynie co to cena... 60 usd... Elma ma brat i jemu wystarczy... mi się czasem jakaś dodatkowa gotówka skroi od tej inwestycji;)...

waw_snow

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 02 Styczeń 2015, 15:10:52 »
mam kolejne pytanie do użytkowników ELM 327. W związku z sylwestrem w dwa dni wykonałem trasę pond 800km i podczas jazdy miałem interfejs cały czas wpięty, pojawiły się problemy z połączeniem, tracił je co jakiś czas, często nie mógł ich długo przywrócić. Pytanie czy u was też tak się dzieje czy to tylko wina telefonu lub ostawień Torque??

Watcher

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Styczeń 2015, 18:54:48 »
Panowie co polecacie na Androida: Torque czy Car Doctor?
I pytanie z innej beczki. Torque position pokazuje mi przy zerowej prędkości i wciśniętym pedale hamulca ok 5.1%. To jest normalne wskazanie?

Offline lukasek101

• Giełda
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Styczeń 2015, 20:18:56 »
Car doctora nie znam, Torque używałem, całkiem fajny, ale teraz jeżdże na dash command i zdecydowanie bardziej mi sie statystyki podobają.

Co do drugiego pytania sprawdzę jutro wieczorem, jak będę do pracy jechał

Watcher

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Styczeń 2015, 10:06:21 »
Moja pomyłka. To wskazanie wynoszące 5.1% przy zerowej prędkości to nie Torque Position, a Throttle Position.

Offline karino13

• Giełda
« Odpowiedź #20 dnia: 24 Czerwiec 2017, 12:05:21 »
czesc...kto podlaczyl sie bezproblemowo z Santa Fe SM 2.4 ?? U mnie widzi ELM ale nie laczy z autem ,na przegladzie tez byl problem u znajomego z przystawka odczytuje wszystko ale po wlaczeniu silnika przerywa polaczenie

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Czerwiec 2017, 12:39:18 »
Chodzi o kabelek ELM 327 czy o VAG?

Offline karino13

• Giełda
« Odpowiedź #22 dnia: 26 Czerwiec 2017, 20:39:48 »
ELM 327 posiadam...walcze z podlaczeniem ...u innych dziala nawet ze smartfonem...u mnie trup...po podlaczeniu mrugaja wszystkie diody po chwili tylko czerwona swieci.

Offline berni

• HKP
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: 04 Wrzesień 2017, 17:42:21 »
Niestety programy w sklepie play nie wykrywają wszystkich błędów. Można powiedzieć że taki gadżet bardziej. Fakt podstawowe błędy pokażę i skasuje ale nic po za tym.