Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Dołożenie tempomatu
kosmos2011:
U
szyszek933:
Fakt zjadłem litere
KMHSC81VP2U346244.
volcan:
To pytanie dodatkowe... Był rosyjski manual ze zdjęciami, rozpiskami wtyczek itp. i oczywiście nie zapisałem sobie, gdy była taka możliwość... Teraz pojawiła się potrzeba, bo kupiłem dzisiaj kierownicę (fajna cena - zobaczymy jak wygląda po zdjęciu koszmarnych nakładek - gdyby była taka sobie, pójdzie do obszycia, potem cała wskoczy do mojego Santka) i chcę się merytorycznie przygotować do montażu tempomatu. Rosyjska strona, na której był opis niestety nie działa...
Według VIN komputer w samochodzie tempomat obsługuje, z tego, co wcześniej ustaliliśmy na forum może brakować u mnie kawałka instalacji między taśmą airbagu a komputerem. Niestety nie wiem teraz które piny gdzie podłączyć :cry:
Widzę manual do Tucsona, ale ja np. mam stare zegary, więc tam chyba niczego nie dotykam? No a cała reszta nie wiem na ile jest zbieżna z Tucsonem?
szyszek933:
Właśnie miałem ja na oku... i miałem nie daleko a teraz czekam na twoje efekty ewentualnie porady. efekty bo bardzo potrzebuje mam nadzieje że Koreańczycy zaskoczą mnie i będzie ta taśma do tempomatu. A swoją drogą czy ktoś sprawdził na allegro czy są dwa piny czy 4
volcan:
Zobaczymy kiedy kierownica przyjdzie i w jakim będzie stanie. Czuję, że renowacja będzie potrzebna.
Do tego czasu może uda się ogarnąć temat "który kabelek dokąd ciągnąć" (niestety zdjęcia złączek na rosyjskim forum zniknęły...).
Nawigacja
[#] Następna strona