Autor Wątek: Szyba przednia tucson  (Przeczytany 6928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

krzychugdansk

• Gość
Szyba przednia tucson
« dnia: 26 Listopad 2014, 17:17:38 »
Witam muszę zmienić przednią szybę w tusconie , mam podgrzewana szybe doł przy wycieraczkach moje pytanie czy jest możliwość abym wymienił ja na cała podgrzewana czy nie bedzie problemu aby przekaznik (bezpiecznik) pociągnął taka moc szyby

Offline seboc

• Giełda
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Listopad 2014, 19:14:49 »
A jest taka oferta?

bartekzg

• Gość
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Listopad 2014, 09:17:47 »
napisz jaką szybę wybrałeś i ile kosztowała Cię wymiana. Na portalu aukcyjnym widziałem szyby do Tucsona z podgrzewaniem wycieraczek i to za bardzo dobrą cenę - niby nowe ale czy są ok to nie wiem.

Jeśli znajdziesz taką jak pisałeś czyli całą ogrzewaną to będę wdzięczny za link do oferty

krzychugdansk

• Gość
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Listopad 2014, 17:02:48 »
Szłyszałem że jest szyba podgrzewana w calosci dlatego puscilem takieo posta ale dla pewnosci dzwonilem dzisiaj do nordglassu i niestety nie ma w ofercie szyb w całośći podgrzewanej tylko pod piórami koszt +- 800 zł

Violetta

• Gość
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Lipiec 2017, 22:07:29 »
Proszę o podpowiedź gdzie kupić (oprócz szrotów) używaną szybę czołową do Tucsona 2008?

Violetta

• Gość
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Lipiec 2017, 21:04:16 »
Dzięki za informację ale tu są tylko nowe zamienniki a ja szukam oryginalnej używki najlepiej z 2008 roku 🙂

Offline Piotrek79

• Giełda
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Lipiec 2017, 10:21:03 »
Ło matko, aleś się Pani uparła na używaną ta szybę.
Ja przednia szybę traktuje jako część eksploatacyjna. przecież taka szyba po kilku latach ma już dość(mycie, piaskowanie,skrobanie zimowe itp)
Jak już zaczyna mi przeszkadzać to nie czekam aż peknie tylko wymiana i właśnie na zamiennik ;)

Offline Arni71

• Giełda
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Lipiec 2017, 12:08:25 »
Pytanko w nawiązaniu do tematu - czy instalacja podgrzewania szyby przedniej - miejsca parkowania wycieraczek - jest w standardzie??
Gdybym chciał wymieniać szybę na taką z podgrzewaniem - w przypadku "awarii" obecnej będę miał się do czego podpiąć czy trzeba będzie podciągnąć zasilanie z z tylnej szyby/lusterek no i czy przypadkiem nie będzie konieczna wymiana przekaźnika na mocniejszy w związku z większym poborem prądu.

Być może to pytanie już padło na forum ale wybaczcie wyszukiwarka mnie rozwala :(

Offline kosmos2011

• Giełda
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Lipiec 2017, 22:08:19 »
Nie jest w standardzie.
.

Offline Arni71

• Giełda
Szyba przednia tucson
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Lipiec 2017, 05:51:23 »
I tyle w temacie :)

Dzięki za info