Forum > i40 VF

[i40 VF] Automatyczne domykanie szyb i składanie lusterek

<< < (7/8) > >>

ew1981:
Witam znalazłem stronkę z modułem domykania szyb
http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/item.aspx?goodscode=978102774, jeszcze nie wiem jaki będzie koszt zamówienia tego modułu do polski. Chyba że ktoś już zamawiał z tej stronki i może mi odpowiedzieć jaki jest całkowity koszt tego modułu.

presario7:
Znalazłem na Alli firmę, która  ma moduły domykania-otwierania szyb. Potrzebują tylko zdjęcie wtyczki i przełącznika szyb. W tygodniu rozbiorę to im wyślę koszt około 150 zł

ew1981:
Jak kolega presario7 będzie miał namiary namiary na tą stronkę z modułem domykania i otwierania szyb to poproszę o adres i też sobie zamówię.

krav3n:

--- Cytat: "presario7" ---Znalazłem na Alli firmę, która  ma moduły domykania-otwierania szyb. Potrzebują tylko zdjęcie wtyczki i przełącznika szyb. W tygodniu rozbiorę to im wyślę koszt około 150 zł
--- Koniec cytatu ---

Podbijam, jak  byś dogadał się z kolegami z dalekiego wschodu i zdobył namiary na moduł też chętnie zamówie.  :-D

corleone:

--- Cytat: "onkyo3" ---Witam, wkrótce zamieszczę link na którym dozbroiłem swoją 40 w automatyczne domykanie szyb z funkcją przewietrzania i składanie lusterek.
W wersji style i premium lusterka automatycznie się otwierają po zbliżeniu pilota do samochodu  :mrgreen:
Witam, link do stronki z działaniem modułów-
//www.youtube.com/watch?v=xqcCmapMOqk

[ Dodano: 2014-11-04, 19:28 ]
onkyo3, onkyo3,
--- Koniec cytatu ---

hey, mam wersję premium ale lusterka się nie rozkładają, w jaki sposób to aktywować?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej