Autor Wątek: [Getz TB] [Getz TB] Tunel środkowy przed i po lifcie  (Przeczytany 3746 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szym__

• Gość
[Getz TB] Tunel środkowy przed i po lifcie
« dnia: 19 Październik 2014, 11:13:20 »
Witam wszystkich.

Ostatnio się zmobilizowałem i zamówiłem podłokietnik do swojego Gacka. I przeglądając sobie zdjęcia tunelu środkowego zwróciłem uwagę, że ten od Gacka po lifcie jest bardziej funkcjonalny - półeczka z przodu + gniazdo zapalniczki na przodzie. Na pewno już wiecie jakie jest pytanie :P Czy tunel po lifcie będzie pasował do mojego przyjaciela? Wydaje mi się, że nie powinno być problemu. Kwestia gniazda zapalniczki tak na prawdę. Bo rozmiarowo "na oko" powinien pasować :) Pogrzebałem trochę po necie i ktoś tam niby nie jasno napisał, że będzie ale wole się upewnić bo może któryś z was już taki zabieg próbował przeprowadzić.

Pozdro i z góry dzięki za odpowiedź!
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2020, 19:27:35 przez Brt »

Offline robaszek127

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Październik 2014, 19:03:32 »
Pewnie po zdjęcich wygląda nato samo. Ale dla mnie starsza wersja jest lepsza bo wtedy jest idealne miejsce na małe SB radio. Do tego niezbyt ładnie to wygląda te dodatkowe gniazdo.

MasterPodi

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Październik 2014, 19:07:45 »
Witaj, ja takowy zabieg przeprowadziłem na wakacjach. Nie jest to takie łatwe, trzeba dorobić kawałek instalacji do gniazda zapalniczki, oryginalnie są zbyt krótkie kable. Oraz u mnie koło ręcznego jest taka zaślepka i trzeba było ją skrócić. Oraz polecam poluzować linkę od ręcznego żeby go wyżej zaciągnąć, wtedy łatwiej włożyć. W razie pytań pisz, a postaram się pomóc.