Autor Wątek: [Accent LC] Jakie dywaniki do LC?  (Przeczytany 9769 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

woia1602

• Gość
[Accent LC] Jakie dywaniki do LC?
« dnia: 27 Styczeń 2012, 16:11:59 »
Witam. Mogę ktoś mnie poratować fotką zdjęć dywaników do LC? Chodzi mi o gumowe. Na allegro szukałem ale nie jestem pewien czy zamawiać bo jest accent II rocznik 2000-2006 a LC chyba tak długo nie był robiony.

Offline kosmos2011

• Giełda
Re: Jakie dywaniki do LC
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Styczeń 2012, 21:57:19 »
Cytat: "woia1602"
Witam. Mogę ktoś mnie poratować fotką zdjęć dywaników do LC? Chodzi mi o gumowe. Na allegro szukałem ale nie jestem pewien czy zamawiać bo jest accent II rocznik 2000-2006 a LC chyba tak długo nie był robiony.

Można powiedzieć że produkcja trawa nadal  , Accent ',Accent , ale umownie trwała do 2005/2006 więc coś z allegro można wybrać.

woia1602

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Styczeń 2012, 09:55:20 »
a to możesz wskazać chociaż wzór odpowiednich dywaników żebym jadąc za tydzień w trasę mógł sobie odebrać?

doman76

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Styczeń 2012, 22:54:17 »
Przecież wszystkie dywaniki do LC są podobne kształtem. Kup te które będziesz mieć po drodze. Ja zawsze kupowałem na allegro dywaniki (nie tylko do hyundaia) i zawsze pasowały.
Zwróć tylko uwagę żeby nie był zbyt cienki bo spora szansa że się szybko przetrze.

Offline kadafi

• Giełda
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Październik 2013, 19:46:32 »
Poszukuję sprawdzonych dywaników gumowych do LC.
Jeśli ktos kupował (najlepiej na allegro) prosze o namiary na sprzedajacego.
Dywaniki muszą pasowac idealnie i być "na zimę" czyli z krawędziami które będa utrzymywac roztopiny śnieg.
Obecnie mam jakieś uniwersalne i sa do niczego.

Łukasz

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Październik 2013, 19:53:26 »
Cytat: "kadafi"
Dywaniki muszą pasowac idealnie i być "na zimę" czyli z krawędziami które będa utrzymywac roztopiny śnieg.
Obecnie mam jakieś uniwersalne i sa do niczego.

Obawiam się, że możesz mieć problem ze spełnieniem tego wymogu. Na dniach będę zamawiał dywaniki Petexa do Accenta LC. Mam je w innym aucie i dopasowanie jest bardzo dobre. Liczę na to, że w tych do Accenta będzie podobnie ale to nie są "korytka" więc jak lubisz wchodzić do auta z dużą ilością śniegu na butach to Cię nie zadowolą.

Za tydzień w weekend mogę Ci napisać na ile dobrze są dopasowane.

Offline kadafi

• Giełda
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Październik 2013, 22:03:52 »
Ok proszę o info i namiary na sprzedającego.

Łukasz

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Październik 2013, 22:44:07 »
Dywaniki założone. Dopiero wieczorem znalazłem chwilkę na zrobienie zdjęć, musiałem posiłkować się lampą ale coś tam widać:
https://www.dropbox.com/sh/q68cb74m4htjbiw/p7_m3_xJOM

Wg mnie jak na zamienniki dopasowanie jest bardzo dobre choć w drugim aucie dywaniki tego samego producenta (Petex) są dopasowane jeszcze lepiej.

Offline kadafi

• Giełda
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Październik 2013, 10:49:30 »
Łukasz, wielkie dzięki o takie właśnie mi chodziło.