Forum > ix35 EL

[ix35 EL] światła do jazdy dziennej?

<< < (17/43) > >>

jacek2:
Ale nakręciliście, Jak ciemno to światła się świecą, jak jasno to też się świecą. I tak ma być... :mrgreen:  :mrgreen: (to forma rozweselająca- nie czepiać się mnie... :evil: )

jag888:
Koledzy podpowiedzcie prosze czy cos takowego mozna zainstalowac samemu, tzn. tak by dotychczasowe swiatla nie swiecily gdy beda swiecic te dzienne?
dodatkowo cena mniejsza od proponowanej w salonie sporo - co sadzicie o tej propozycji? link

Zibi:
po pierwsze: jak to sam zainstalujesz, to stracisz gwarancję
po drugie: jak dla mnie, to wiejski tuning, nie szpeć auta

widziałem ostatnio ix35 z ledamni po obu stronach tablicy rejestracyjnej, czyli w grillu, leciało wsią na maxa.

Stonio:
jesli kupujesz orginalne światła ledowe przeznoczone do naszego auta to dlaczego mówisz wiejski tuning ??chodzi ci o to że te ledy są u dołu?? w mercedesie są u dołu w fordach i innych ważnę żeby nie kupować ledów za 100 zł tylko kupić orginał przeznaczony do tego:)

Zibi:
przy aucie o takich gabarytach jak ix35 montowanie świateł w grillu, psuje całą sylwetkę ... piszesz, że są przeznaczone do ix35, a dlaczego nie są seryjnie montowane? bo zapewne wielu potencjalnych nabywców widząc taki obciach zrezygnowałoby z zakupu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej