Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - i20
wojtek_p:
A z czego taki efekt wynika? Pytałeś może w serwisie?
Czy silnik w tym twoim ix20 jest taki sam jak w nowym i20? Jeśli tak to jak u ciebie ze spalaniem?
[ Dodano: 2015-06-02, 12:22 ]
Sam sprawdziłem na stronie Hyundaia - to nie jest ten sam silnik. ale i tak ciekawi mnie jak ten twój wygląda ze spalaniem.
marwoo:
Witam,
Ja przymierzam się do zakupu i20 z 2009 roku, wydaje się być ładny:) niestety nie zrobiłem żadnych zdjęć aby umieścić a nie jest nigdzie wystawiony (stoi 3 parkingi dalej z kartką).
Wszystko wydaje się działać jednak dopiero w środę pojadę do mechanika żeby go dokładnie prześwietlić.
Niestety sprzedawca oznajmił mi iż nie ma drugiego kluczyka i żadnych książek serwisowych (przebieg 113 tyś. wydaje się być realnym bo nie widać po aucie nadmiernego zużycia).
Czy na coś powinienem uważać w takiej sytuacji i jak to sprawdzić - coś ktoś może z doświadczenia podpowiedzieć? :)
Prosiłbym również o pomoc w rozkodowaniu VIN żeby sprawdzić jakie ma wyposażenie:)
VIN: MALBA51BP9M035837
P.S. Jaki może być koszt dorobienia kluczyka?
kosmos2011:
Wyposażenie:
http://koreacat.ru/hyundai/vin?vin=+MALBA51BP9M035837+
marwoo:
Hmmm... a z tej rozpiski wyposażenia można wyczytać iż jest coś ciekawszego jak standardowe (jakieś podgrzewane lusterka czy coś)?
kosmos2011:
Data produkcji 26.02.2009
Klima manual
Aux, mp3, cd
Immo
ESC+przycisk
ABS
Elektryczna regulacja świateł
Elektryczne lusterka
Elektryczne szyby przód
MDPS
Kurtyny powietrzne