Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - i20
ziemniak0783:
Dlatego mówię, że gdybym stał ponownie przed wyborem 1.2 vs 1.6, to bym się nie zastanawiał i brał mocniejszy + LPG :)
Maciek37:
i20 poszlo za okolo 43tys zl,moim zdaniem za bogato nawet jak na max wyposazenie znikomy przebieg i rocznik 2014 wiec zwyczajnie odpuscilem licytacje przy 40tys zl.Po zwiezieniu do Polski i wszelakich oplatach wyszloby stanowczo za duzo.Zobaczymy jak bedzie z ix20 :).
ps.dzieki za porady
kubamik1983:
Może za około 1 będę się przymierzał do ix 20.
Czy jesteście z tych aut zadowoleni??
Czy rodzina 3 osobowa się w miarę swobodnie zmieści?
Auto ma być do miasta i poza, więc jaki silniczek, nie chciałbym przekraczać 8 l/100km
Bardzo poproszę o podpowiedzi...;-)
wojtek_p:
Post poprzedni został skasowany - prawdopodobnie przez źle napisany tytuł - poprawiłem, mam nadzieję że tym razem moderator nie skasuje. Poniżej to o co pytałem poprzednio.
Jestem po jeździe próbnej nowym i20, jak dla mnie autko jest ok, mam tylko jedną wątpliwość przed ostateczna decyzją. Przy jeździe "miejskiej" po wychodzeniu z zakrętu kierownica nie wraca automatycznie do położenia zerowego, trzeba trochę pomóc, nie wiem czy to przypadłość taka czy jakaś wada tego egzemplarza ale jeszcze z podobna sprawą nigdy się nie spotkałem. Handlowiec nie potrafił mi na to odpowiedzieć. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?
[ Dodano: 2015-05-28, 10:28 ]
Przejechałem się wersja z silnikiem 1.4 100KM (poprzednia jazda była z silnikiem 1.2 84KM) i w tym aucie już takiego problemu nie zanotowałem. Sam nie wiem co teraz o tym myśleć. Nikt nie zwrócił na to uwagi?
Dider:
mój ix20 też na początku eksploatacji potrzebował pomocy przy powrocie kierownicy do położenia środkowego. Nawet przy 500 km przebiegu to było. Teraz po ponad 4000km przebiegu już ładnie sama kierownica "prostuje".
Nawigacja
[#] Następna strona