Autor Wątek: Uszkodzone podświetlenie deski rozdzielczej - Accent '00  (Przeczytany 3015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lizaczek42

• Gość
Uszkodzone podświetlenie deski rozdzielczej - Accent '00
« dnia: 12 Listopad 2009, 12:43:46 »
Witam i pytanie mam - przestalo mi dzialac podswietlenie zegarka :shock: jak patrzylem na polaczenia zegara od srodka (zdjolem konsole) wszystko jest podlaczone oki .moze ktos z Was zna odpowiedz . pozdrawiam <papa>

kubek

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Listopad 2009, 16:56:42 »
jeśli oświetlenie sterowania nawiewem i zegary się świecą to pewnie Ci padła jakaś żaróweczka w zegarku....osobiscie akurat zagarka nie rozkęcałem więc nie wiem co go świeci ale w przyciskach od przeciwgielnych, grzewania szyby czy guzika klimatyzacji są takie małe żaróweczki z plastikowym cokołem.....w kraku tych zarówek nie mogłem dostać ale wynalazłem sklep elektroniczny z Ledami i sobie idziesz z taką przykładową żaróweczką i dobierasz rozmierem cokolika i djody no i kolor ewentualnie...o ile w zegarku to podswietlenie też tak działa jak w tych przyciskach

Pozdrawiam
Kuba

lizaczek42

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Listopad 2009, 21:55:23 »
Witaj Kuba ! podswietlenie nawiewu i obrotosciomierza i predkosciomierza dziala przyciskow tez dziala,natomiast zegarek jest na diodach tak jagby padl caly zegar lub inna przyczyna pozdrawiam. :lol:

kubek

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Listopad 2009, 22:13:28 »
to jeśli ich się nie da wymienić to looknij no to:)
http://moto.allegro.pl/item784737372_zegarek_hyundai_accent_coupe_2001.html#gallery
chyba że preferujesz nowy:)
pozdro

xardas

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Listopad 2009, 23:35:23 »
Ja obstawiam jak kolega- zegarek padł. Kupiłbym używkę jak sugerowano. Bo inaczej to więcej z tym zachodu, szkoda czasu sił i nerwów za 30 zł.