Autor Wątek: [ix20] nowe auto kilka pytań  (Przeczytany 11006 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maolma

• Giełda
[ix20] nowe auto kilka pytań
« Odpowiedź #15 dnia: 28 Czerwiec 2014, 23:15:46 »
:-) Znalazłam. "Wcisnąć blokadę zabezpieczającą drzwi przed otwarciem, umieszczoną na krawędzi drzwi w położenie LOCK ( zamknięta kłódka)" Wtedy otwarcie tylnych drzwi pojazdu od wewnątrz jest niemożliwe.
Pozdrawiam
M.

jack55

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Czerwiec 2014, 12:16:53 »
Cytat: "zuku"
Maolma wybawicielko, naprawiłaś mi drzwi :-D
jeszcze tylko wyłączyć tą autoblokade drzwi i sprawdzanie pasów i będę szczęśliwy.

Mam jeszcze pytanie, w samochodzie mam zwykłe radio i co jakiś czas ono samo zmienia mi stację - co to za ustawienie?

Kolego , przeczytaj sobie dokładnie instrukcję obsługi swojego nowego autka to unikniesz wielu problemów w przyszłości.
Autoblokada drzwi to bardzo przydatna rzecz, nie wspominając o sygnalizacji niezapiętych pasów.
Jak się czyta o twoich rzekomych problemach z twoim ix20, to po prostu ręce opadają :oops:
Z księżyca spadłeś czy jak  :-/

zuku

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 30 Czerwiec 2014, 20:59:24 »
Pan wszystko wiedzący nie ma nic ciekawego do dodania w wątku to niech pisze, może dla Ciebie jakieś funkcje są przydatne, ja akurat te zawsze wyłączam i teraz też tak zrobię, tylko szukam czy serwis to ostateczność aby to zrobić.
Czytałem rozdział instrukcji o radiu i pisze tam tylko coś o alternatywnych częstotliwościach które u mnie są wyłączone, więc proszę o nakierowanie czemu radio zmienia mi sam program na inny?

Offline endriu

• Giełda
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Lipiec 2014, 12:47:12 »
uważam że jack55 ma rację .zuku jak nie chcesz mieć takich funkcji to Syrenka  :-)
radio zmienia sobie programy bo włączone skanowanie .
INSTRUKCJA OBSŁUGI .
zuku życzę Tobie przyjemności z użytkowania ix20 i przyjemności z jazdy .