Forum > Matrix / ix20
[ix20] nowe auto kilka pytań
kosmos2011:
Czy VW czy Hyundai to przywitać się trzeba tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=56485#56485
Maciek:
--- Cytat: "zuku" ---a propo powiadamiania o pasach pomimo że siedział mi niezapięty pasażer z tyłu to nie hałasował o niezapiętych pasach, czyli z tyłu nie ma tych czujników?
--- Koniec cytatu ---
Nie spotkałem się jeszcze z autem, które miałoby czujniki z tyłu. To chyba kwestia tego, że na kanapie często-gęsto przewozi się jakiś nadprogramowy bagaż.
Być może auta klasy wyższej są wyposażone w coś takiego, ale najwyraźniej nie miałem jeszcze okazji nimi jeździć.
endriu:
["wojbur"]Olej to shell helix 5w40
Ja mam wlany 5w30 jeżdżę nim prawie 4 lata i jeszcze grama oleju nie dolałem .
Maolma:
--- Cytat: "zuku" ---samochód stoi wyłączony wszystkie drzwi się otwierają a te jedne z tyłu nie - ciągniesz za otwieracz od środka i cisza, podejrzewam że tej linki do zamka nie podłączyli :-/
--- Koniec cytatu ---
A ja podejrzewam, że masz ustawione zabezpieczenie drzwi, tak aby dziecko nie mogło ich otworzyć od wewnątrz. Podłub w drzwiach, trzeba coś tam przycisnąć lub przekręcić (nie pamiętam).
Pozdrawiam
M.
zuku:
Maolma wybawicielko, naprawiłaś mi drzwi :-D
jeszcze tylko wyłączyć tą autoblokade drzwi i sprawdzanie pasów i będę szczęśliwy.
Mam jeszcze pytanie, w samochodzie mam zwykłe radio i co jakiś czas ono samo zmienia mi stację - co to za ustawienie?
Nawigacja
[#] Następna strona