Forum > Lantra
Wycieraczki - jakie rozmiary?
sochacky:
Ale wycieraczki kupuje zwykle na stacji benzynowej gdzie nie mają katalogów, więc trzeba znać długość :-p poza tym jakbym chcial kupic na allegro to tez nie zawsze wiadomo co i jak, i trzeba wiedziec. kupowalem sruby do stalówek, i owszem w serwisie mi znaleźli jakie to ale powiedzieli 15 zl za sztuke, wiec musialem sie dowiedziec (na forum) jaki rozmiar itd, kolega cezary64, za co chwała mu dozgonna, dal linka i jestem teraz szczesliwszy o 16 nieoryginalnych (za 30 zł razem) ale pasujących nakrętek które trzymają mi kołpaki:) A mógł napisać: - weź centymetr i suwmiarkę i sobie pomierz - co za leń!
cezary46:
--- Cytat: "sochacky" ---Ale wycieraczki kupuje zwykle na stacji benzynowej gdzie nie mają katalogów, więc trzeba znać długość :-p poza tym jakbym chcial kupic na allegro to tez nie zawsze wiadomo co i jak, i trzeba wiedziec. kupowalem sruby do stalówek, i owszem w serwisie mi znaleźli jakie to ale powiedzieli 15 zl za sztuke, wiec musialem sie dowiedziec (na forum) jaki rozmiar itd, kolega cezary64, za co chwała mu dozgonna, dal linka i jestem teraz szczesliwszy o 16 nieoryginalnych (za 30 zł razem) ale pasujących nakrętek które trzymają mi kołpaki:) A mógł napisać: - weź centymetr i suwmiarkę i sobie pomierz - co za leń!
--- Koniec cytatu ---
Cezary 46, 64 to za dwadzieścia lat. Tu trochę inna sprawa. Kupiłbyś jakąś lipę i by Ci koła odpadły. Skoda by było auta i kolegi.
Zbyszek:
sochacky, wg katalogu: wyc. kierowcy- 500 mm, pasażera- 450 mm.
Złośnik:
Ja tylko nie pamietam czy od pasażera nei są ciut mniejsze bo pod sam koniec pracy wycieraczek chyba są na styk lub lekko za długie przy rozmiarze 450.
Zbyszek:
Tak podają katalogi ;-) sprawdziłem kilka ale jeśli tak to zawsze przecież można założyc 400 mm ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona