Forum > Lantra

Wycieraczki - jakie rozmiary?

(1/3) > >>

sochacky:
Nie wiem czy nie dostanę -------- za trywialne pytanie, ale z moją pamięcią nigdy nie mogę jakoś wziąć metra do auta i zmierzyć:)
Jakiej długości pióra pasują do lantry 98 sedan? Zwłaszcza chodzi mi o tylną;) (joke)

I jakie żarówki przód/tył - bo mi się poprzepalały tylne stopy i przedni prawy mijania.
Z góry dzięki za niewymagającą wiele wysiłku dla świadomych użytkowników tego wspaniałego auta odpowiedź:)

O - będę wymieniał oba, więc od razu - moje świecą na ładnie biały kolor (porównuję z lanosem którym jeździłem 4 lata) i nie wiem czy to fabryczne czy ktoś dawał jakieś modyfikowane - chciałbym żeby tak zostało - polecacie jakieś konkretne modele/firmy/moce?

cezary46:
Wyjmij żarówkę i zobacz co jest na niej napisane, ewentualnie podejdź z nią do najbliższego sklepu i pokaz (może być stacja benzynowa), a długość wycieraczki zmierz, to chyba nie jest skomplikowane. Ot lenistwo do kwadratu.

mihu_24:

--- Cytat: "cezary46" ---Ot lenistwo do kwadratu.
--- Koniec cytatu ---

i to czyste ,przez duże L
Dwie minuty i : http://allegro.pl/item790210041_wycieraczki_motgum_lantra_rx8_lancer_lubin.html

sochacky:
Wiedziałem że tak będzie ;p
Szukałem szukałem i jakoś po długim szukaniu znalazłem w jakimś sklepie w którym w koncu napisali dlugsc, 50 i 45, tu widze 51, rozumiem ze nie ma znaczenia ten cm.

No, a poza tym to po to jest internet żeby nie trzeba bylo samemu wszystkiego robić a forum po to żeby korzystac z mądrości i wiedzy innych. Na tym forum nigdzie nie było takiej informacji, a teraz już jest, i potomność skorzysta - nie ma się co napuszać;)
 :-P

Złośnik:
Nie no kolego to nie o to chodzi :)
Tylko takie rzeczy to przyjeżdżasz do sklepu i masz katalog, dobierasz według katalogu, bądź mierzysz stare, wchodzisz - kupujes znowe i montujesz. Tak samo z żarówkami.
Nikt niekupuje wycieraczek czy żarówek wcześniej żeby zamontować je za rok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej