Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Dziwny problem silnik tylko 3000 obrotów
Halakm1:
Witam ponownie , rozmawiałem znowu z kolegą z forum. Jutro będę czyścił czujnik ciśnienia paliwa + staram się o nowy zbiornik. Dam znać co i jak po czyszczeniu czujnika + zaślepiam EGR. Wieczorem jutro się odezwę. Pozdrawiam wszystkich Santa maniaków.
[ Dodano: 2014-06-26, 23:14 ]
Jeszcze jedna uwaga dla znajomych z okolic Katowic. Pan Misiek nie naprawia CRDI tylko benzynkę. Natomiast poleca serwis z Mikołowa , ale tam niestety tylko klocki wam wymienią , nie chcą słyszeć o wtryskach czy pompie CR. Więc szukajcie na forum znawców tematu. Są jeszcze ludzie , którzy nawet przez gg mogą wam pomóc w wielu sprawach. Ja jestem w kontakcie z kolegą z forum ( na razie nie zdradzę godności )ale widzę że chce mi pomóc , i robi to z czystej przyjemności . Za to mu dziękuję ( a na wakacje skoczymy nad jeziorko i tam porozmawiamy :)
[ Dodano: 2014-06-27, 13:42 ]
Witam ponownie. Zbiornik zamówiony od starszego Santa Fe ( ale praktycznie nie bujał się po Polsce , smok jest czyściutki ) W tej chwili autko ma czyszczony czujnik paliwa na listwie CMR + EGR .Jeśli będzie dalej problem to kolega ( Piotr ) z forum może wZIĄŚĆ auto w swoje ręce. Przerobił już kilka Santa Fe i zna się na rzeczy. Pozdrawiam i dam znać cO i jak PO CZYSZCZENIU egr I CZUJNIKA PALIWA.
Nawigacja