Forum > Instalacja LPG, CNG, inne
Instalować LPG czy nie ?
Adamekkk:
witam,
od jakiegoś czasu rozważam instalację LPG , czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy warto i na co należy zwrócić uwagę przy wyborze instalacji ?
z góry dziękuję za wszystkie wskazówki.
kosmos2011:
Najpierw zapraszam tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=55838#55838
Może podpowiesz np jaki masz przebieg silnika.
Adamekkk:
Przebieg 195 tys.
Dziękuję za każdą radę, bo totalnie nie wiem jak się za to zabrać !!!
[ Dodano: 2014-06-22, 17:26 ]
hej,
poczytałem co nieco i chciałem zapytać o STAG- ktoś ma/miał i może coś powiedzieć na ten temat ?
cold one:
Mam od pięciu lat Staga 4 , wtryski Valteki, reduktor Zavoli, przejechane na gazie ponad 110tyś. Najmniejszych problemów z instalacją nie miałem. Wtryski działają bezbłędnie, chociaż zakłada się że żywotność Valteków to 50tyś km
robaszek127:
Tak samo polecę staga choć mam BRC24. Stag to tnie części i nawet w stodole naprawią. Do tego chyba wszystkie wtryskiwacze chodzą. Nawet tak niepolecane valteki kosztują tyle co jeden wtrysk brc.
Staga nawet samemu można sobie ustawić za pomocą kbelka za grosze.
Brc wymaga dodatkowego drogiego mpsensora i co śmieszniejsze nawet u autoryzowanym zakładzie nie ustawili mi komputera bo nie mieli mapsensora z wtyczka starszego typu.
Brat ma w leonie 1,8T staga 300 i śmiga. Wcześniej był super drogi Prince czy jak tam się pisze i tak samo padł komputer a koszt samego komputera ogromny a w BRC ponad 900.
Nawigacja
[#] Następna strona