Forum > Santa Fe SM

Pogadajmy o oponach

<< < (2/4) > >>

Brt85:
Pytanie czy tak naprawdę potrzebujesz opon 4x4? Jak sam napisałeś, będziesz jeździł głównie po "czarnym".

Galus87:
Sory faktycznie nie zauważyłem ze to dział o Santa FE, ale nie musiałeś mnie atakować, przepraszam.
Ale o prawdziwych oponach jak to je nazwałeś też można porozmawiać w tamtym temacie... i nie chciałem Cię urazić ani twoje Santa FE.

chcesz mam takie prawdziwe oponki do sprzedania: http://allegro.pl/item765416546_sprzedam_opony_conticrosscontact_winter_4szt.html rozmiar pasuje?

--- Cytat: "tictac" ---Ja osobiście zbieram sobie na Pirelli, bo mam duże zaufanie do tych opon. W moim pierwszym autku takie miałem i świetnie jeździło się na letnich zarówno latem jak i zimą.
--- Koniec cytatu ---

Miałem Pirelli P7, teraz mam P zero nero potwierdzam świetnie się jeździ.

Waldemar:
Witajcie !!!!!
Ja jężdżena oponach typowo zimowych Pirelli Scorpion 235/70 r 16 Polecam Ale są drogie płaciłem 480 zł za sztukę i przetestowane :-)

dariot:

--- Cytat: "Waldemar" ---Ja jężdżena oponach typowo zimowych Pirelli Scorpion 235/70 r 16
--- Koniec cytatu ---

Mieszczą się bez problemu, nic nie ociera itp...? Standardowo montują 225/70/16 wolę zapytać zanim kupię :)

Gwiazdor_1992:

--- Cytat: "dariot" ---
--- Cytat: "Waldemar" ---Ja jężdżena oponach typowo zimowych Pirelli Scorpion 235/70 r 16
--- Koniec cytatu ---

Mieszczą się bez problemu, nic nie ociera itp...? Standardowo montują 225/70/16 wolę zapytać zanim kupię :)
--- Koniec cytatu ---

Dlaczego miałby by się obcierać?? 225 a 235 to jest tylko 1cm różnicy. Nie powinno być problemów, kupuj śmiało :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej