Forum > Atos / Atos Prime
Wycieraczki na zimę
Waldi:
Dzieki za info. Do przyszlego miesiaca musze sie wstrzymac z kupnem
a co myslicie o tych wycieraczkach dostepnych od poniedzialku w biedronce :D
tylko prosze bez komentow ze w biedronce wszystko jest blee, bo kupilem tam nawigacje i byl to najlepsza opcja gpsa na rynku
Vanitum:
trudno sie wypowiedziec na temat tych wycieraczek bo ni cholery nie wiadomo co to za wycieraczki. ja juz raz sie przejechlem na tanich wycieraczkach i dziekuje bardzo... wole wyłozyc troche wiecej kasy.
lasak leszek:
witam odradzam z biedronki sam kupiłem na wiosnę pakowane po 2 szt cena rewelacyjna :shock: :shock: ale piszczą szorują i tak dalej :!: :!: szkoda kasy polecam bosch
Złośnik:
--- Cytat: "cezary46" ---Na VALEO polatałem pół roku zapłaciłem za dwie sztuki ponad 70 zeta, i zaczęły mazać, BOSCH wytrzymał rok, teraz mam chińskie banany po 15 zł sztuka i półtora roku chodzą cicho i bez mazania. Tak, że marka i cena ma się do d....Zależy jak się trafi. I tak prawie wszystko robione jest w Chinach.
--- Koniec cytatu ---
No tak kolego, rozumiem, jasne że są wyjątki od reguły i nie ma ze wszystko jest ekstra za daną cenę.
Ale niepowiesz mi chyba że wycieraczki czy cokolwiek do samochodu kupujesz w spożywczym za rogiem albo w TESCO bo tam najtaniej i można punkty zbierać....
Chociaż trzeba kategoryzować co gdzie i jak i przypatrzeć się co się kupuje, bo napisane VALEO mozebyć ale kamieniem zamiast piór wycierać szyby chyba nikt nei chce... :)
Karwass:
Witam myślę, że b.dobrym zakupem będą wycieraczki Championa sprawdzone i wg. mnie najlepiej się spisują.
Nawigacja
[#] Następna strona