Autor Wątek: Podświetlanie popielniczki i pierścienia wokół zapalniczki  (Przeczytany 4978 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mike

• Gość
Podświetlanie popielniczki i pierścienia wokół zapalniczki
« dnia: 15 Październik 2009, 16:22:13 »
Witam,
mam takie małe pytanie a mianowicie mam Hyundaia i30cw ponad miesiąc i od nowości nie mam podswietlanej popielniczki oraz pierscienia wokol zapalniczki. Czy to normalne?
Druga sprawa zaparowalo mi trzecie swiatlo stop. W serwisie powiedzieli ze zrobia na gwarancji ale widza ze ktos tam grzebal bo peknieta jest plastikowa oslona tapicerki ktora trzeba zdjac zeby dostac sie do swiatla stop. oslone moge kupic bo to uszkodzenie mechaniczne. Ja tego palcem nie ruszylem. A dodam ze mam wersje comfort z ESP
pozdrawiam serdecznie

gummi.cezar

• Gość

mike

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Październik 2009, 18:52:11 »
Super. Dzięki za linka! Pisząc to pytanko jeszcze nie znałem forum i30. Teraz juz jestem tam zalogowany i na sporo pytan znalazlem odpowiedz.
pozdrowionka

Carexpert

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Listopad 2009, 22:42:23 »
Ja mam kombi i mi swiatlo stop wymienili na gwarancji gdyz od spryskiwacza pojawilo sie po zimie pekniecie powodujace parowanie lampy jak u ciebie. Tam jest wada wtrysku i pekaja. mnie od reki wymienili wiec pewnie maja je na polce a to oznacza to ze prawdopodobnie te lampy leca bo inaczej nikt by ich na polce nie trzymal.

Andreas

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Listopad 2009, 16:45:53 »
nie mam pod swietlonej popielniczki.
 Jak wyjac cala obudowe pielniczki by sprawdzic mozliwosc zalozenia zarowki, diody
( gniazdo USB mam podswietlone )

rafostry

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Listopad 2009, 07:49:48 »
Tu jest dobrze wytłumaczone jak sobie zrobić podświetlenie.

http://www.i30forum.pl/viewtopic.php?f=3&t=58

a tu o podświetlaniu dodatkowych elementów

http://www.i30forum.pl/viewtopic.php?f=23&t=367&p=7144