Forum > Sonata
Sonata nie chodzi na benzynie
Jarek:
--- Cytat: "karol208" ---no ja też mam sonate z 91r i filterek mam uchwytu
--- Koniec cytatu ---
Masz dokładnie tak samo jak miałem ja.
Hants:
--- Cytat: "karol208" ---
i nie jest przyczepiany plastikowym paseczkiem tylko przykrecany do matalowego uchwytu
--- Koniec cytatu ---
Ty złosniku jeden ;) U mnie obejma byla w dramatycznym stanie i nie udalo sie jej odpiac w sposob elegancki. Pukanie nie pomagalo, a podgrzewanie z oczywistych wzgledow nie wchodzilo w gre..
Srube udalo sie pozniej ponownie wkrecic, niemniej nie bylismy pewni, czy przypadkiem sama nie spadnie - dlatego dolozylismy trytytytki. Zreszta nawet nie umocowany - trzymal sie bardzo pewnie przweodow paliwowych ALE - wymogi brytyjskiego przegladu glosza, ze ma byc zamocowany - no to jest zamocowany przez uprawnionego testera. ;-)
Plastik nie rdzewieje - trzyma sie ładnie, nic nie cieknie - nie mam zastrzezen..
Pozdrowka.
tomekl:
no to u mnie jest tak jak u karola z tym filtrem, co jeszcze może być oprócz filtra? jeśli ktoś źle podłączył wtryski (w złej kolejności) to mogą być takie objawy?
Hants:
Kabelki do wtryskow (przynajmniej u mnie) sa za krótkie, aby je pomieszac.. Poza tym sa jeszcze osadzone w takiej listwie plastikowej - to juz by bylo naprawde mistrzostwa swiata je pomylic..
Grzesik1:
przeciez karol ci napisal, lejace lub zapchane wtryski badz zdechly komputer(kondensatory )
Nawigacja
[#] Następna strona