Forum > Sonata
Sonata nie chodzi na benzynie
tomekl:
wracam do tematu
wymieniłem pompę paliwa ( stara się roztopiła bo poprzedni właściciel miał pusty bak) auto zaczęło chodzić na benzynie ale nierówno i szarpie i się dusi. dzisiaj zostały wymienione kondensatory w ECU ale nic nie pomogło. odpaliłem auto na benzynie i po kolei odłączałem wtryski, przy odłączeniu trzeciego nie było żadnej różnicy, przy odłączeniu pozostałych trzech auto się dusiło tak wiec jeden wtrysk nie działa tak jak powinien, dodam jeszcze że jak auto chodzi na benzynie to z okolicy wtrysków słychać takie pukanie, ten uszkodzony wtrysk do się jakoś uratować czy trzeba zmienić na inny? co z tym pukaniem?
Hants:
Jak sfinansujesz przesylke, to Ci cala listwe z 4 wtryskami moge wyslac. IMHO tego sie nie naprawia.
tomekl:
mam zapłacić tylko za przesyłkę ? chcesz mi oddać listwę za darmo? jakiego koloru masz wtryski bo słyszałem że to ma znaczenie?
Hants:
Koloru?? Czekaj - ide sprawdzic
Brudno-żółte
tomekl:
ja mam inną listwę , wygląda tak http://www.allegro.pl/item434328118_listwa_wtryskowa_sonata_2_0b_92r.html
ale jeśli ten plastik co się podłącza do niego wtyczkę jest koloru białego to powinny pasować, przełożę je do swojej listwy
Nawigacja
[#] Następna strona