Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Santa Fe kodowanie pilota centralnego zamka

<< < (9/29) > >>

jaclwapl:

--- Cytat: "qsal" ---

3. i nawet taki bajer dla gadżeciarzy
http://www.kluczauto.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=624&category_id=252&keyword=hyundai&

--- Koniec cytatu ---

Ale bajer:) Ciekawe jak to działa? Wystarczy wsadzić kluczyk i pilot do tej obudowy czy trzeba jakoś kombinować?

felkner:

jaclwapl:
A teraz pytanie za 100 pkt :) Immobilizer był w standardzie czy jako opcja? Bo właśnie zauważyłem (nigdy na to nie zwracałem uwagi), że nie zapala mi się kontrolka IMMO. Kluczyki mam 3, 2 normalne + 1 ten szary z numerkiem (do programowania?) więc wypadałoby, żeby IMMO się świecił... Może ktoś mnie uświadomi dlaczego u mnie nie sygnalizuje, że jest IMMO?:)

felkner:

jaclwapl:

--- Cytat: "felkner" ---Może być zrobione obejście i dlatego nie sygnalizuje . Czy jak masz zapłon włączony a samochód jeszcze nie odpalony zapala się żółta kontrolka z samochodem i kluczykiem ?
--- Koniec cytatu ---

No właśnie chodzi o to, że kontrolka od IMMO się nie zapala. Raczej obejścia nie ma bo kluczyki mam oryginalne i nie były zmieniane więc nie było potrzeby robić obejścia. Może po prostu nie mam tej opcji? aczkolwiek mam najbogatszą wersję wyposażenia i aż się dziwie, że nie ma IMMO. Może żarówka się przepaliła? Ma ktoś jakiś pomysł?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej