Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Santa Fe kodowanie pilota centralnego zamka

<< < (10/29) > >>

felkner:

jaclwapl:
U mnie jednak żaróweczka:) przełożyłem na chwilę z ABS'u i się świeci... tak więc będę miał IMMO po wymianie żarówki:)

marian_admwz:
Odświeżę trochę temat. Mam Santa fe z holandii plus auto alarm "autowatch". Mój problem polega na tym że mam tylko jeden pilot, który ma jeden przycisk do otwierania zamykania / uzbrajania i rozbrajania alarmu. Pilot także po naciśnięciu wyłącza immobilizer. Moje pytanie czy np. Centralka od alarmów z allegro zadziała z moja instalacja i obsłuży te funkcje ?

slaw:
Witam, BMsw i do wszystkich zainteresowanych drugim pilotem do alarmu  i centralnego zamka, podziele się moim doświdczeniem  w zdobyciu drugiego pilota bo tez miałem tylko jeden.
Zaczołem od serwisu- koszt 750 zł i czekac 7 dni.
Na forum znalazłem adres w Cieszynie    http://www.kluczauto.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=982&category_id=258&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=74
Zamówiłem otrzywiście 433 MHz za 159 zł i za 3 dni miałem go w reku.
Próbowałem zakodować u elektroników za 100 zł ale bez powodzenia (program w kompie nie ten ) więc udałem się znowu  do serwisu, w 5 min za 150 zł zakodowali z pozytywnym skutkiem, Mam drugiego pilota za 309 zł a nie za 750 zł . :-)
Pozdrawiam wszystkich.

maciekw:
a ja za 100PLN kupiłem zamek centralny na allegro plus moduł domykania szyb za 50PLN i mam za 150PLN dwa piloty, nową centralkę i funkcjonalności. Stary pilot mi został aktywny, bo stara centralka dalej pracuje. Jest więc dodatkwa możliwość awaryjnego otwierania samochodu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej